Partyverzorging & organisatie

Pieter Overgaag organiseert feesten, evenementen, zakelijke en particuliere activiteiten op iedere gewenste locatie; bij uw bedrijf, bij u thuis of bij een van onze locaties.

De mogelijkheden zijn uiteenlopend: van bijeenkomsten in toplocaties tot in bedrijfspanden of tijdelijk geplaatste tenten, van creatieve hapjes tot spraakmakende culinaire invullingen, van op maat gesneden inrichtingen met decorbouw tot een entertainmentprogramma verpakt in een totaalconcept. Wij verzorgen de catering, de muziek en decoratie van uw feest op de manier die u wenst.

De smaak is misschien wel ons meest feestelijke zintuig. Gasten zeggen vaak achteraf dat het "een lekker feestje" was en halen graag herinneringen op aan de culinaire geneugten. Hoogwaardige ingrediƫnten, kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Onze keukenbrigade heeft een brede internationale oriƫntatie en bereidt ieder gerecht met zorg en aandacht.

Wij staan garant voor persoonlijke aandacht van ontvangst tot vertrek. Met als resultaat: een onvergetelijk evenement voor uw gasten!

Hierboven ziet u een foto van De van der Mandele zaal in Delft. De van der Mandele
zaal is de grote binnenplaats van het museumcomplex Prinsenhof en is voorzien van
een glazen dak. De locatie is uitermate geschikt voor een feestavond, receptie
of een diner.
Pieter Overgaag - Partyverzorging & Organisatie B.V. | Delfgauwseweg 64 | 2628 EV Delft | T 015 - 889 08 62