Bedrijf

Pieter Overgaag organiseert feesten, evenementen, zakelijke en particuliere activiteiten op iedere gewenste locatie; bij uw bedrijf, bij u thuis of bij een van onze locaties. 

Pieter Overgaag Partyverzorging is ontstaan uit een passie voor het vak. Met een geschiedenis die al meer dan een eeuw terug gaat en de oorsprong legt aan de Beestenmarkt in Delft. Door vader Overgaag, die al zo'n zestig jaar Café Sint Joris en de Draak bestierde en broer Willem Overgaag die eigenaar was van Café Diner Vlaanderen, is horeca bij Pieter met de paplepel ingegeven.

Pieter Overgaag en zijn chef Martijn de Korte staan aan het roer van de onderneming. Met het ondernemersbloed van Pieter en de creativiteit en productkennis van Martijn vormen zij de perfecte basis voor het verzorgen van culinair hoogstaande evenementen en diners.

Mooie lokale gerechten, vriendelijk personeel en een goed verzorgde inrichting vormen de basis van een geslaagd evenement. Een transparante dienstverlening waarbij u als opdrachtgever wordt betrokken in het proces, staat bij ons voorop.

Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. Ieder evenement zien wij dan ook als maatwerk opdracht. Bij iedere opdracht voeren wij met de gastheer of gastvrouw een persoonlijk gesprek, zodat we een evenement kunnen voorzorgen dat aan alle wensen voldoet. Wij denken graag met u mee om de juiste locatie te vinden, de juiste aankleding te bepalen en een unieke invulling te geven aan uw evenement.

Tijdens het evenement doen wij er alles aan om een beleving te creëren voor de gasten. Deze beleving relateert zich niet alleen aan de verschillende gerechten, maar ook aan de persoonlijke aandacht van ontvangst tot vertrek. Wij gaan voor een onvergetelijk evenement voor uw gasten!

Zowel voor de particuliere markt als voor de zakelijke markt is Pieter Overgaag de oplossing om een belevenis mee te geven aan uw gasten. Van een eenvoudig buffet, lunch of borrel tot een geheel verzorgd evenement met chefs en bediening op locatie. 

Als kwaliteitscateraar worden alle gerechten bereid met dagverse producten, waarbij alles wordt bereid onder strikte hygiëneregels. Hoogwaardige ingrediënten, kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Onze keukenbrigade heeft een brede internationale oriëntatie en bereidt ieder gerecht met zorg en aandacht.

Wij staan garant voor persoonlijke aandacht van ontvangst tot vertrek. Met als resultaat: een onvergetelijk evenement voor uw gasten!