Locaties

Als specialist in het organiseren van feesten en partijen kunnen wij op iedere gewenste locatie een geheel verzorgd evenement voor u verzorgen. Een geschikte locatie vinden voor uw diner, bedrijfsfeestje, huwelijk, borrel of ander feest, kunt u gerust aan ons overlaten.

Het team van Pieter Overgaag werkt al tientallen jaren samen met verschillende locaties in en rondom Delft. De entourage van deze locaties leent zich bij uitstek om allerlei verschillende evenementen te organiseren. Voor elke locatie geldt dat er in onderling overleg talloze arrangementen georganiseerd kunnen worden, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment van culinaire mogelijkheden. Natuurlijk stellen wij graag in onderling overleg een culinaire combinatie voor u samen. 

Kortom: Catering op maat!

Wij kunnen op iedere gewenste locatie de catering voor u verzorgen!
De Koninklijke Porceleyne Fles

De Koninklijke Porceleyne Fles

Een bijzondere en stijlvolle locatie voor een receptie, lunch of diner.

De locatie beschikt over een indrukwekkende binnentuin en historische expositieruimtes die een goed beeld vormen van onze eeuwenoude geschiedenis.

Delft

Meer info
De Glazen Zaal

De Glazen Zaal

In hartje Den Haag ligt een unieke locatie.

De Glazen Zaal, rijk aan historie en moderne mogelijkheden is bij uitstek geschikt voor seminars, concerten, recepties en bijeenkomsten die een 'touch of class' verdienen.

Den Haag

Meer info
Retraiterie Rottemeren

Retraiterie Rottemeren

De directe omgeving biedt alle ingrediënten om van uw bijeenkomst iets bijzonders te maken.

Retraiterie Rottemeren is in alle seizoenen een ideale rustiek gelegen locatie om uw evenement te vieren. Ook kunt u de mooiste dag van uw leven bij Retraiterie Rottemeren beleven, want het is een officiele trouwlocatie.

Bleiswijk

Meer info
Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

Op het monumentale terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek is de The E Factory, een full-service evenementenlocatie gelegen.

De hypermoderne inrichting van The E Factory en de historische en industriële details van het Van Nelle terrein vormen samen een unieke setting voor congressen, presentaties, shows en informele meetings.

Rotterdam

Meer info
Het Prinsenhof

Het Prinsenhof

Deze historische locatie biedt 2 grote zalen met elk een unieke ambiance; te weten de Kamer van Charitate en de Van der Mandele Zaal.

De inrichting en het meubilair van de Kamer van Charitate is in originele staat behouden. De Van der Mandele zaal is de grote binnenplaats van het museumcomplex en is voorzien van een glazen wand en dak.

Delft

Meer info
Panorama Mesdag

Panorama Mesdag

Panorama Mesdag is een ruim 14 meter hoog cilindervormig schilderij met een omtrek van 120 meter.

Panorama Mesdag is daarom een bijzondere locatie voor een ontvangst, receptie of diner. Deze speciale ambiance en daarbij de diverse fraaie zalen garanderen u een unieke bijeenkomst. Eventueel kan op verzoek een rondleiding achter de schermen worden verzorgd.

Den Haag

Meer info
De Kookerij

De Kookerij

De Kookerij is een unieke locatie met een trendy en sfeervolle inrichting.

Het kookgedeelte is ingericht met 10 exclusieve roestvrijstalen Boretti kookeilanden en 1 show eiland op een podium. Het restaurantgedeelte is ingericht met een hyper moderne bar een ontvangstruimte en sfeervolle, ronde dinertafels.

Noordwijkerhout

Meer info
De Pieterskerk

De Pieterskerk

De Pieterskerk is een exclusieve evenementenlocatie, maar vooral ook een monument met een indrukwekkende historie.

De Pieterskerk is geschikt voor elke denkbare bijeenkomst. Het schip van de kerk telt tweeduizend viekante meter en leent zich voor grote tot kleinere evenementen. 

Leiden

Meer info
De Vrijvrouwe van Renswoude

De Vrijvrouwe van Renswoude

In 1759 werd de ambachtsschool voor weesjongens in Delft opgeleverd.

Vroeger een meer dan chique 'leerwerkplek' voor begaafde weesjongens, nu een schitterende locatie voor diners, recepties en vergaderingen.

Leiden

Meer info
Fokker Terminal

Fokker Terminal

De Fokker Terminal, gelegen op de Binckhorstlaan 249 te Den Haag, is een multi-functionele evenementenlocatie.

De oude vliegtuighangar en 16 andere zalen zijn begin 2009 gerenoveerd en zijn voor de verhuur van evenementen en congressen gereed gemaakt. Doordat de ruimtes niet zijn ingericht, kunnen deze naar eigen idee en smaak ingedeeld worden.

Den Haag

Meer info
Het Cleyne Huys

Het Cleyne Huys

Naast galerie in hedendaagse kunst en lijstenmakerij in handgemaakte lijsten beschikt het Cleyne Huys over een imposante beeldentuin en een studio waar presentaties, lezingen, muziekuitvoeringen en diners kunnen plaatsvinden.

Deze locatie biedt diverse mogelijkheden voor ontvangsten, recepties en diners door de verschillende ruimtes waarover deze galerie beschikt.

Den Haag

Meer info
Kamer van Charitate

Kamer van Charitate

Boven één van de ingangen van het Prinsenhofcomplex is een beeldhouwwerk te bezichtigen. Het werk stelt de 'Caritas', de Liefdadigheid voor.

De Kamer van Charitate is een prachtige zaal met een klassiek uiterlijk. De ruimte is bijzonder geschikt voor kleine gezelschappen.
U kunt er terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen, recepties of intieme diners.

Delft

Meer info
Museum Paul Tetar van Elven

Museum Paul Tetar van Elven

Het museum Paul Tétar van Elven is gehuisvest in een van oorsprong 16e-eeuws woonhuis. Van 1864 tot 1894 woonde hier de kunstschilder en -verzamelaar Paul Tétar van Elven (1823-1896).

Het museum bevat één van de honderd best bewaarde interieurs van Nederland. Hierdoor kan men in het museum een goede indruk krijgen van de smaak en manier van wonen van de bourgeoisie in de 19de eeuw.

Delft

Meer info
RAC Hallen

RAC Hallen

De RAC-Hallen zijn tussen 1910 en 1937 gebouwd en liggen in het industriegebied Laakhaven West in Den Haag.

Deze onlangs gerestaureerde faciliteit is uitermate geschikt voor het organiseren van (grote) evenementen en manifestaties. De uitstraling is industrieel, uitdagend en groots.

Den Haag

Meer info
Rijksmonument Remise

Rijksmonument Remise

Rijksmonument Remise, biedt onderdak aan een schitterende collectie historische trams en bussen uit de vorige eeuw.

In het van airco voorziene restaurant is ruimte om te vergaderen, lunchen en dineren. Het restaurant is compleet ingericht met bar, tafels, stoelen en audiovisuele middelen. Het gebouw is rolstoelvriendelijk, voorzien van een lift en heeft invalide toiletten. 

Den Haag

Meer info
Het huis Lambert van Meerten

Het huis Lambert van Meerten

Dit ‘museumhuis' van de verzamelaar en fabrikant Lambert van Meerten verworven, een prachtig voorbeeld van de architectuur rond 1900. 

Lambert van Meerten was mede-eigenaar van de Delftse Distilleerderij, Gist- en Spiritusfabriek Van Meerten & Zonen. 

Meer info