De Kookerij

De Kookerij is een unieke locatie met een trendy en sfeervolle inrichting. In de Kookerij kunnen de gasten zelf aan de slag voor een unieke kookbeleving waarin de chef-kok zijn keukengeheimen prijsgeeft.

De inrichting laat zich het best omschrijven als modern én sfeervol. In het kookgedeelte staan 10 exclusieve roestvrijstalen kookeilanden tot uw beschikking. De indeling van de ruimte in combinatie met de bijzondere ambiance en ruime opzet biedt vele mogelijkheden voor diverse activiteiten.

De Kookerij is met haar unieke en stijlvolle locatie uitermate geschikt voor onder andere kookarrangementen, recepties, proeverijen, bedrijfs- en product- presentaties, borrels tussen de kookeilanden en alle andere feestelijkheden. Kortom, wij hebben alle ingrediënten in huis om uw idee voor een uniek evenement uit te realiseren. Met collega’s, klanten, familie of vrienden... voor een adembenemende zakelijke of particuliere kookbeleving bent u van harte welkom bij de Kookerij.

Het kookgedeelte is ingericht met 10 exclusieve roestvrijstalen Boretti kookeilanden en 1 show eiland op een podium. Het restaurantgedeelte is ingericht met een hyper moderne bar een ontvangstruimte en sfeervolle, ronde dinertafels.