Retraiterie Rottemeren

Een zwoel muziekje op de achtergrond, het kabbelende water aan uw voeten, de kinderen in een roeibootje op de Rottemeren en uw gasten genietend van een heerlijk zomers buffet of terrasbarbecue: past dat beeld bij uw feest? Of gaat u meer voor een winterfeest, met vuurkorven op het terras, glühwein en lekkere warme, winterse gerechten?

Retraiterie Rottemeren is in alle seizoenen een ideale rustiek gelegen locatie om uw evenement te vieren. Ook kunt u de mooiste dag van uw leven bij Retraiterie Rottemeren beleven, want het is een officiele trouwlocatie. Omdat Retraiterie Rottemeren alleen geopend is voor besloten gezelschappen, bent u verzekerd van rust en privacy. De directe omgeving biedt alle ingrediënten om van uw bijeenkomst iets bijzonders te maken. Op het water kunt u zeilen, roeien en kanoën of een rondvaart maken. In het natuurgebied kan worden gewandeld en zijn er volop mogelijkheden voor buitensporten.

Van vrijdagavond tot en met zondag is deze accommodatie beschikbaar voor feesten en partijen. De verzorging, het gezellige restaurant en de tuin aan het water staan garant voor een onvergetelijk evenement!