TU Delft | Eindejaarsfeest voor gepensioneerden

Jaarlijks organiseert de personeelsvereniging van de TU Delft een eindejaarsevenement voor oud-medewerkers van de TU Delft.

Dit jaar was het aan ons de eer om dit evenement te mogen organiseren. Voor zeker 650 gasten hebben wij een culinaire lunch verzorgd. Tussen de gerechten door werden de gasten geëntertaind met verschillende voorstellingen. Voor de gasten van dit evenement was dit echt een uitje! 

Het menu

Appelbolletje gevuld met appel/slagroom (Prijs beste gebakje van Nederland 2016, Banketbakkerij Stoffer uit Delft).

Voorgerecht

Winterse Salade van aardappel, knolselderij, en pastinaak crème van pompoen truffel mayonaise en kruidige rucola olie met een dungesneden herten ham.

Hoofdgerecht

Taartje van aardappel, truffel, bos paddenstoelen en spruitjes geserveerd met een langzaam gegaarde sukade rode wijn rozemarijn tijm jus en groene kruiden olie.

Dessert

Duo van witte en bruine chocolademousse met een schuim advocaat en scherven van Haagse hopjes.