Buffetten

Wanneer u een informeel tintje aan uw lunch of diner wilt geven is een buffet een ideale oplossing. Naast een gemoedelijk karakter heeft het bovendien diverse andere voordelen.

Doordat er geen gerechten worden uitgeserveerd kan iedere gast kiezen wat hij of zij graag wil eten. Onze buffetten bieden een royale keuze. Daarnaast kan iedere gast persoonlijk de hoeveelheid van de porties bepalen. Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde behoefte. Tenslotte oogt een buffet zeer feestelijk, zeker wanneer u van de 'live cooking' mogelijkheid gebruik maakt. Dit staaltje culinair entertainment wat onze koks verzorgen draagt absoluut bij aan een onvergetelijk feestmaal.

Buffet I

Caldo (warme gerechten)

  • Ossobucco milanese

    Gestoofd schenkelvlees met saus van gedroogde tomaten

  • Zalm saltimbocca

    Zalm omwikkeld met salie en pancetta spek met een saffraansaus

  • Toscaanse aardappelen

    Uit de oven met rozemarijn, olijfolie en knoflook

  • Venkelsalade

    met radicchio

  • Italiaanse risotto

    met Parmezaan kaas en truffel

Caldo (warme gerechten)

Fredo (koude gerechten)

  • Italiaanse vleeswaren

  • Salade

    Van mozzarella, tomaat en rucolapesto

  • Vitello Tonato

  • Orecchiette salade

    Met tonijn

  • Gemengde salade

    Met gedroogde tomaat, olijven en pecorino

Fredo (koude gerechten)

Dessert

  • Tiramisu

    geserveerd in sherry glas

  • Mini garde

    met pure chocolademousse

Dessert

Buffet II

Voorgerechten

  • Salade van gerookte zalm

    Met rivierkreeftjes, afgemaakt met basilicum, pommodori tomaten en kruiden dressing

  • Frisse noten salade

    Met watermeloen, fetakaas en limoendressing

  • Ceasar salade

    Met gerookte kipfilet broodcroutons en Parmezaanse kaas schilfers

  • Picatta van geitenkaas

    Met Westlandse paprika stroop

Voorgerechten

Hoofdgerechten

  • Schelvis

    Met een saus van pineau des charentes, rode besjes en zeekraal

  • Kipdijen

    Langzaam gegaard in gemarineerde Marokkaanse kruiden

  • Mediterrane aardappelen

    Uit de oven met olijf olie rozemarijn en knoflook en zeezout

  • Roergebakken ratatouille groenten

Hoofdgerechten

Dessert

  • Gemarineerd roodfruit

    In crème de cassis met witte chocolade sambuca mousse

  • Minigarde met pure chocolade

    Chef gaat rond met een kom chocolademousse en deelt de minigardes aan de gasten uit

Dessert

Buffet III

Voorgerechten

  • Couscous salade

    Met gedroogde tomaatjes, olijven, koriander en mint

  • Shooterglaasje met rundercarpaccio

    Parmezaan en een truffel dressing

  • Griekse bladsalade

    Met feta, rode uien, olijven, tomaten en een frisse kruiden dressing

  • Salade van roseval aardappel

    Geroosterde paprika, sud 'n' sol tomaatjes en eerste persing olijfolie

  • Tartaar van schotse zalm

    Met saffraanmayonaise en rucola

Voorgerechten

Warme gerechten

  • Sukade

    A la boeuff bourguignon

  • Zalmfilet

    Met een salsa van pommedori tomaten basilicum en kappertjes

  • Seizoen groenten

    Gegaard in de oven

  • In room gegratineerde aardappeltjes

    Met knoflook en verse kruiden

Warme gerechten

Dessert

  • Duo van Belgische chocolade

    Duo van witte en bruine chocolade mousse gemaakt van Belgische Callebaut chocolade

Dessert

Tapas buffet

Koude gerechten

  • Salade

    Van krielaardappeltjes met bieslook en serranoham

  • Gerookte zalm

    Met rivierkreeftjes gemarineerd met saffraanolie

  • Diverse kleine tapas

    Zoals gemarineerde olijven,gamba's pil pil, chorizoworstjes, piccatta van geitenkaas

  • Salade met olijven

    Artisjokken, gedroogde tomaatjes en manchego kaas

  • Brood

    Met tapende en ailoli

Koude gerechten

Warme gerechten

  • Gemarineerde kipdijen

    Met knoflook koriander en ras- el-hanout kruiden

  • Gehaktballetjes

    In tomatensaus

  • Pittige aardappel tortilla

    Met chorizo

  • Huisgemaakte paella

    Met diverse soorten vis

Warme gerechten

Dessert

  • Gemarineerde sinaasappel

    Met witte chocolademousse met een vleugje sherry

Dessert

BBQ

Van de BBQ

  • Gemarineerde kip dijen

    Met ras el hanout kruiden

  • Huisgemaakte Marqués worstjes

  • Gemarineerde Rib-eye

    In knoflook, rozemarijn en tijm

  • Lamskotelet

    Met honing en tijm

  • Gamba spiesjes

    Met in olijfolie gegaarde cerise tomaatjes

  • Zalmpakketjes

    Met julienne van wortel en prei, witte wijn, roomboter en zeezout

  • Mini maïskolven

    In roomboter en suiker gekookt en op de BBQ

  • Frisse rauwkostsalade

    Met kruiden dressing

  • Pastasalade

    Met haricots verts, salami en crème fraîche

  • Aardappelsalade

    Van rosevalaardappeltjes met rode ui, bieslook en crème fraîche

  • Gepresenteerd met diversen sauzen, brood en kruidenboter

    brood op de diverse tafels met boter en tapenades

Van de BBQ

Dessert

  • Tiramisu

    Geserveerd in een sherryglas

  • Mini garde met chocolade

    Chef gaat rond met een kom chocolademousse en deelt minigardes uit aan de gasten

Dessert